Våra tankar & ideer;

År 2022 valde vi att omvandla oss till FAIRFIELDS, ett familjenamn från förr som vi tycker passar så fint med våra tankar & ideer för vårt familjeföretag. I namnet kan man ana både rättvisa & gröna sköna ängar. Vi vill så långt som möjligt tänka rättivst & hålbart både för människor & miljö! Vi tror att vi alla måste tänka på hur vi konsumerar idag. Vi vill erbjuda dig att handla med gott samvete. Hur kan vi återbruka & återälska så mycket som möjligt omkring oss? Vi vill visa dig att det går att tänka bortom den slitna ytan & se potentialen att restyla, upstyla din lifestyle!

//Familjen Fairfields ger dig HÅLLBARA FYND FÖR LEVANDE HEM!

  • LIFESTYLE

    Vi tycker att det är viktigt att hela kedjan från råvaran & tillverkningen tills du som konsument har den färdiga varan i din hand är rättvis både för människa & miljö! Genom att varje dag välja små hållbara val kan vi tillsammans åstadkomma något stort.

  • UPSTYLE

    Vi tar till vara på återvunnet trä & trasiga möbler & annat & ger dem nytt liv i vår lilla snickarbod. Vi gillar rustik stil som är unikt & handbyggt med extra mycket kärlek. Låt din dröm bli verklighet- beställ exklusivt, måttanpassat & skräddarsytt hantverk av kvalitet!

  • RESTYLE

    Skatter från förr värda att älskas igen i ett nytt hem söker vi efter land & rike runt. Vi älskar att återbruka & ger gärna möbler & annat nytt liv. Ibland behövs endast en grundlig rengörning & i andra fall en varsam renovering eller annan upppiffning.