Vår historia

År 2022, bestämde vi oss för att göra ett fullständigt varumärkeslyft. Vi ville bygga ett varumärke som stärker våra relationer till våra kunder & tydligt kommunicerar de värderingar som genomsyrar verksamheten.
Valet var enkelt - vi heter Fairfields. Ett familjenamn från det förflutna som har levt med oss genom generationer. Som andas ärlighet & fairtrade. Ett namn som passar ett passionerat familjeföretag som fokuserar på genuina produkter och varma kundbemötanden med hjärta & själ.

”Fairfields” lyfter våra kärnvärden: Service, Integritet, Inspiration, Unikt, Lokalt, Hållbart.

Vi är ett familjeföretag som älskar att hjälpa våra kunder att skapa levande hem genom hållbara inredningsprodukter från igår & idag, som håller för framtiden.

Välkomna till oss på Fairfields-hållbara fynd för levande hem!

Hos oss kan du hitta både nytt & gammalt i en härlig blandning för ett personligare hem.

Vi gör alltid vårt yttersta för att hitta produkter som är hållbara. Vårt fokus ligger på skandinavisk & tidlös design med bra kvalitet. Gärna tillverkat i Sverige annars ställer vi krav på att våra leverantörer har kontroll på en rättvis kedja för människor & miljö. Vi väljer unika produkter från småskaliga leverantörer, gärna sådant som inte finns att hitta överallt.

Sättet vi konsumerar på idag måste förändras. Köp hellre en bra sak du älskar med gott samvete än tio saker du halvgillar. Vår vision är få våra kunder att tänka till och hjälpa dem att göra bra val när det kommer till presenter, heminredning & möbler till ditt hem. Målet är en hållbar livsstil för oss & andra.

Våra varumärken

Vi har delat in vårt sortiment i tre delar;

LIFESTYLE nytt sortiment av tidlös design & hög kvalitet med kontroll så långt som möjligt på att tillverkningskedjan är rättvis både för människor & miljö från tillverkning till slutkonsument.