Hos oss kan du hitta både nytt & gammalt i en härlig blandning för ett personligare hem. Vi är ett familjeföretag som älskar att hjälpa våra kunder skapa levande hem genom hållbara inredningsprodukter från igår & idag, som håller för framtiden.

Vi gör alltid vårt yttersta för att hitta produkter som är hållbara. Vårt fokus ligger på skandinavisk & tidlös design med bra kvalitet. Gärna tillverkat i Sverige annars ställer vi krav på att våra leverantörer har kontroll på en rättvis kedja för människor & miljö. Vi väljer unika produkter från småskaliga leverantörer, gärna sådant som inte finns att hitta överallt.

Sättet vi konsumerar på idag måste förändras. Köp hellre en bra sak du älskar med gott samvete än tio saker du halvgillar. Vår vision är få våra kunder att tänka till och hjälpa dem att göra bra val när det kommer till presenter, heminredning & möbler till ditt hem. Målet är en hållbar livsstil för oss & andra.

Vi har delat in vårt sortiment i dessa tre delar;

LIFESTYLE nytt sortiment av tidlös design & hög kvalitet med kontroll så långt som möjligt på att tillverkningskedjan är rättvis både för människor & miljö från tillverkning till slutkonsument. Hos oss kan du handla med gott samvete.

UPSTYLE ger nytt liv till möbler & inredning för ditt hem av återbrukat material. Här ser vi möjligheterna & det vackra i det som andra ser som redan förbrukat & återbrukar det. Vi behöver tänka mer än någonsin på hur vi konsumerar jordens resurser. Mycket är handbyggt eller varsamt renoverat med mycket kärlek i vår snickarverkstad i butiken i Uppsala, det kan man kalla närproducerat!

RESTYLE här återanvänder vi skatter från förr som är värda att älskas igen i ett nytt hem. Vi letar land och rike runt & väljer en blandning av vintage, antikt, retro, äldre & nyare, en del designade av välkända namn & andra utan. Vi vill hjälpa våra kunder att tänka bortom det slitna & se potentialen i att använda något gammalt för att skapa något nytt.